U bent hier: Advies & Service>GLS Pakketservice
GLS Pakketshop

GLS Pakketservice

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN ROND DE FEESTDAGEN: Woensdag 5 december geopend tot 17:00 uur. zondag 23 dec t/m woensdag 26 dec gesloten zondag 30 dec t/m dinsdag 1 jan gesloten Op deze dagen kunt u GEEN pakketten brengen of afhalen, gelieve hier rekening mee te houden! Gemakkelijk, voordelig en snel uw pakketten verzenden. Dat kan bij Color Experience in Schagen. Betrouwbaar en Praktisch Via de Pakketshop van GLS, een van de drie grootste pakketdiensten van Europa, kunnen particulieren en (kleine) ondernemers met een onregelmatig verzendpatroon snel, betrouwbaar en tegen aantrekkelijke prijzen pakketten versturen. Daarnaast fungeren de Pakketshops als drop-off point. Is er bij een bezorging niemand aanwezig op het huisadres, dan wordt het pakket bij de Pakketshop afgegeven. Daar kan het pakket dan worden afgehaald. De Pakketshops bieden daarmee een praktische en tijdbesparende oplossing.

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN ROND DE FEESTDAGEN:

Woensdag 5 december geopend tot 17:00 uur.

zondag 23 dec t/m woensdag 26 dec gesloten
zondag 30 dec t/m dinsdag 1 jan gesloten
Op deze dagen kunt u GEEN pakketten brengen of afhalen, gelieve hier rekening mee te houden!

GLS hanteert een uniek systeem voor het berekenen van de prijs van het te versturen pakket. De prijs voor het verzenden van een pakket is namelijk gebaseerd op volume in plaats van op gewicht. Er zijn drie maten - en dus drie prijsklassen - te onderscheiden.

Prijzen en verzendrichtlijnen
Met een meetlint meten we de langste en kortste zijde van het pakket. U ziet direct in welke prijsklasse uw pakket valt: S, M of L. Wel geldt: het gewicht van elk pakket, ongeacht de omvang, mag niet meer dan 32 kilo bedragen.

EN UW PAKKET IS STANDAARD VERZEKERD, STANDAARD HANDTEKENING VOOR ONTVANGST

Pakketshopprijzen zijn hier te vinden.

Voorwaarden zijn hier te vinden.

 • Deco Home Color Experience
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN ROND DE FEESTDAGEN:

  zondag 23 dec t/m woensdag 26 dec gesloten

  zondag 30 dec t/m dinsdag 1 jan gesloten

   

   

  Wilt u uw gehele woning (re)stylen? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om na sluitingstijd langs te komen. In alle rust en onder het genot van een kopje koffie kan Nadine u dan voorzien van de benodigde adviezen.

   

   

   

 • Deco Home Color Experience

  Nieuwe Laagzijde 45-47
  1741 GE Schagen
  Telefoon (0224) 29 66 81
  Fax (0224) 29 66 81
  E-mail info@colorexperience.nl

BACK TO TOP