U bent hier: Assortiment>Behang>Behanglamp
behang lamp

Maak de mooiste combinaties

Creeer uw eigen sfeer, pas uw verlichting volledig aan, aan uw interieur. Laat een lampenkap maken van behang of stof, in de maat die u wenst.

Bekleed hanglampen en lampenkappen met behang of stof. U kunt voor het bekleden van lampen met behang of stof kiezen uit een groot aantal kapmodellen. Nagenoeg elk behang en elke stof is geschikt voor het bekleden van lampenkappen. Tevens kunnen wij lampenkappen en hanglampen dubbelzijdig laten bekleden of bijvoorbeeld een lamp maken met behang aan de binnenkant en folie of stof aan de buitenkant.

Wilt u het nog persoonlijker? Dat kan. Foto's, logo's of tekst kunnen we op een kap drukken in full collor en topkwaliteit.

De laatste tijd is er veel vraag naar diffusers of blenders om de onderkant van de hanglamp volledig of gedeeltelijk af te sluiten, deze laten wij produceren van behang, stof of folie.

In de winkel laten wij graag de onbegrensde mogelijkheden zien. 

 • Deco Home Color Experience
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN ROND DE FEESTDAGEN:

  zondag 23 dec t/m woensdag 26 dec gesloten

  zondag 30 dec t/m dinsdag 1 jan gesloten

   

   

  Wilt u uw gehele woning (re)stylen? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om na sluitingstijd langs te komen. In alle rust en onder het genot van een kopje koffie kan Nadine u dan voorzien van de benodigde adviezen.

   

   

   

 • Deco Home Color Experience

  Nieuwe Laagzijde 45-47
  1741 GE Schagen
  Telefoon (0224) 29 66 81
  Fax (0224) 29 66 81
  E-mail info@colorexperience.nl

BACK TO TOP