U bent hier: Assortiment>Overig>Sierlijsten
Sierlijsten

Sierlijsten en ornamenten

Een mooie sierlijst maakt elk vertrek in huis af. Sierlijsten brengen creativiteit, stijl en afwerking in mooie interieurs.

Sierlijsten
Sierlijsten en ornamenten zorgen voor een extra touch in huis. Vaak zijn ze zelfs overschilderbaar. Daardoor het een geheel vormt met de rest van de woning. Voor elk interieur is er een passende plafondlijst die bij jouw smaak of stijl past. Van klassiek, landelijk of zelfs modern.

Extra Allure met plafondlijsten
Een kooflijst of kroonlijst werd vroeger veel toegepast om een ruimte zoals een woonkamer hal of keuken extra allure te geven.  Verschillende soorten lijsten zoals de kooflijsten of plafondlijsten zijn een tijdloos product. Het is vaak te combineren met een nieuw interieur of aankleding van de ruimte. Er zijn veel verschillende mogelijkheden te bedenken. Zoals het wegwerken van verlichting in een lijst op de wand of plafond of een ophangsysteem voor schilderijen.

Lambrisering
Met lambrisering wordt het lijnenspel in een ruimte benadrukt. Lambriseringlijsten zijn lijstornamenten die je tegen wanden monteert om de ruimte een verlagend en knusser effect te geven. Door dit toe te passen in hoge ruimtes worden, verlaag je optisch de ruimte. Een ander voordeel van een lambrisering is dat dit de muur beschermt. Tegen stoten of vuil. In oude huizen werd vaak een entree of hal van lambrisering voorzien.

Rozetten
Een rozet is een ornament aan het plafond die vooral gebruikt wordt als versiering en decoratie van een plafond. Vaak wordt een rozet geplaatst boven een lichtpunt in het plafond.

Laat je adviseren door onze specialisten in de winkel. 

 • Deco Home Color Experience
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN ROND DE FEESTDAGEN:

  zondag 23 dec t/m woensdag 26 dec gesloten

  zondag 30 dec t/m dinsdag 1 jan gesloten

   

   

  Wilt u uw gehele woning (re)stylen? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om na sluitingstijd langs te komen. In alle rust en onder het genot van een kopje koffie kan Nadine u dan voorzien van de benodigde adviezen.

   

   

   

 • Deco Home Color Experience

  Nieuwe Laagzijde 45-47
  1741 GE Schagen
  Telefoon (0224) 29 66 81
  Fax (0224) 29 66 81
  E-mail info@colorexperience.nl

BACK TO TOP