U bent hier: Assortiment>Vloeren>Grastapijt - Kunstgras
Grastapijt kunstgras outdoor

dimago outdoor tapijt van kunstgras voor op je balkon, dakterras, tuin of camping

dimago® hoogwaardig grastapijt is verkrijgbaar in 5 verschillende soorten en diktes, UV, weer- en vochtbestendig. Kunstgras is makkelijk schoon te houden - Eenvoudig op maat te snijden met bijgeleverd mes. Poolhoogte van 18 tot 37 mm.

De tapijten van dimago® kunstgras of grastapijt, zijn vochtdoorlatend (60 liter water per minuut). Ons kunstgras heeft de uitstraling van natuurlijk gras. Verkrijgbaar in breedtes van 2 of 4 meter. De minimale bestelling is vanaf 1.50 meter (3m2). Van hoogwaardige kwaliteit.
Daarom geven wij maar liefst 7 jaar garantie op dit grastapijt. 

Veel toepassingen
Grastapijt is geschikt voor het dakterras. Het is aangenaam aan je voeten en zorgt voor extra comfort op je terras. Maar ook in de tuin als speelveld is het geschikt. Kinderen kunnen er zorgeloos op spelen, zonder kans op blaren of schaafwonden. 

Onderhoud
Kunstgras heeft niet veel onderhoud nodig. Wij adviseren wel om regelmatig het gras te borstelen. Dan blijven de vezels mooi overeind staan. Bladafval kan met een bladblazer, hark of bezem worden weggehaald. 

Snijden
Het gras is eenvoudig op maat te snijden met een stanleymes. Belangrijk is het om te snijden via de onderkant van de kunstgrasmat. Als er meerdere delen kunstgras worden gelegd, is het belangrijk om dichtbij de vezels af te snijden. Bij elke bestelling wordt een snijmes geleverd. 

Leggen
Let bij het leggen van de grasmat op de vezelrichting. Het kunstgras komt het beste tot z'n recht als je tegen de vezelrichting inkijkt. De ondergrond moet vlak zijn. 

 

 • Deco Home Color Experience
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN ROND DE FEESTDAGEN:

  zondag 23 dec t/m woensdag 26 dec gesloten

  zondag 30 dec t/m dinsdag 1 jan gesloten

   

   

  Wilt u uw gehele woning (re)stylen? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om na sluitingstijd langs te komen. In alle rust en onder het genot van een kopje koffie kan Nadine u dan voorzien van de benodigde adviezen.

   

   

   

 • Deco Home Color Experience

  Nieuwe Laagzijde 45-47
  1741 GE Schagen
  Telefoon (0224) 29 66 81
  Fax (0224) 29 66 81
  E-mail info@colorexperience.nl

BACK TO TOP